Selecteer een pagina

Festival Circolo (Tilburg)

Bij hét internationale festival voor ‘Het Nieuwe Circus’ is Stephan als staflid verantwoordelijk voor alle logistieke, facilitaire en andere productionele aspecten van dit tiendaagse evenement. Dat betekent bijvoorbeeld dat Stephan de juiste tenten zoekt bij de voorstellingen of de tenten aanpast en geschikt maakt voor de voorstellingen. Per voorstelling wordt de juiste techniek verzorgd, van geluid tot verlichting.

Naast logistieke en facilitaire onderdelen van zijn werk (van vergunningen tot crewcatering) is Stephan verantwoordelijk voor de indeling van het terrein en de foyer. Hiervoor ontwerpt hij zowel 2D als 3D in software van VectorWorks. Ook zorgt hij voor draagvlak bij leveranciers en andere stakeholders om binnen de soms beperkte budgetten het maximale te leveren.

Kijk voor een impressie van de laatste editie de website van het festival: Festival Circolo.

 

Opdrachtgever:
Stichting Festival Circolo

Opdracht:
Maak het productioneel en logistiek mogelijk dat Festival Circolo de schuilplaats kan zijn van alle verbeelding, de ultieme cross-over van de kunsten en bovendien verstaanbaar voor iedereen wereldwijd.

Projectomschrijving:
Het organiseren van een 10-daags evenement waar volksvermaak en bijzondere hoogstaande kunst hand in hand gaan. Het creëren van een prettige sfeer waardoor het voor de duizenden bezoekers en honderden artiesten en vrijwilligers goed toeven in het Spoorpark in Tilburg