Selecteer een pagina

Gate Terminal: Symposium en Openingsshow

Inhoudelijke opening

Een inhoudelijke opening, waar de kernwaarden van Gate Terminal centraal stonden, daaruit moest het programma volstaan. Innovatie, veiligheid en kwaliteit stonden daarom voorop, samen met de creativiteit en professionaliteit waar De Romeinen en haar partners voor staan. Vanaf het moment van de verzending van de uitnodiging tot het laatste glaasje Rotterdams bier, van de inhoudelijke voorbereiding voor het symposium tot de keuze voor de juiste rigging, De Romeinen bedacht en organiseerde het allemaal.

Op de Maasvlakte, tegenover de 3rd berth, heeft De Romeinen twee grote druppelvormige tenten neergezet, waarvan één transparant en één verduisterd. In het transparante deel vond de ontvangst plaats. In de middagzon startte vanaf hier de rondleidingen over het terrein. Na symposium en show vond hier het walking diner plaats. In de verduisterde zaal stond een grote tribune met zicht op het bijzondere decor, waar symposium en show plaatsvonden.

Voor het symposium is in  nauwe samenwerking met de klant een Engelstalig script opgesteld en afgestemd met alle betrokkenen. Voor de show is met verschillende partners samengewerkt, ieder met een eigen expertise. Zo schreef Martin Hierck het script, componeerde en produceerde de muziek Studio Make, en ontwikkelde Mark Vankan onder leiding van &Maaike de geanimeerde show.

Opdrachtgever:
Gate Terminal B.V.

Opdracht:
Ontwikkel en produceer een Engelstalig mini-symposium voor (inter)nationale gasten op een vernieuwende manier en op een bijzondere locatie en eindig met een feestelijk show ter ere van de opening van de 3rd berth. Inclusief communicatietraject en catering.

Projectomschrijving:
Een fantastische middag voor bijna 400 gasten uit binnen en buitenland op de Maasvlakte, waar Gate zichzelf op positieve en innovatieve wijze inhoudelijk sterk presenteerde en waar netwerken op laagdrempelige en aangename wijze plaats vond.