Selecteer een pagina

Salon Van Gogh

Op de geboortedag van Vincent van Gogh, 30 maart, start Van Gogh Brabant samen met het Vincent van GoghHuis in Zundert met Salon Van Gogh. Dit talkshow-concept onder leiding van Cornald Maas geeft een actuele kijk op kunst, cultuur en de hedendaagse betekenis van Van Gogh voor Brabant en wordt opgeluisterd met muzikale intermezzo’s.

Spraakmakende gasten nemen plaats aan tafel, ieder met een eigen link naar Vincent van Gogh. Zo schuiven Axel Rüger en Loek Grootjans aan.

Om een letterlijke verbinding te hebben met Vincent’s geboortegrond vindt het programma plaats in een transparant paviljoen. Stephan is verantwoordelijk voor de productie van Salon Van Gogh.

 

Van GoghHuis Zundert
Van GoghHuis Zundert - de tuin
Salon Van Gogh
Opdrachtgever:
Van GoghBrabant i.s.m. Van GoghHuis

Opdracht:
Geef invulling en uitvoering aan een fundraising evenement ten behoeve van het behoud van het Van Gogh erfgoed in Brabant.

Projectomschrijving:
Op de geboortedag en op de geboortegrond in Zundert is de Salon Van Gogh gehouden. Voor een exclusieve groep van 200 gasten is een interessant programma samengesteld dat onder leiding van Cornald Maas verschillende aspecten van Vincent van Gogh’s leven en werk belichtte.