Theaterfestival Boulevard

In ‘s-Hertogenbosch vindt al jaren in de zwoele zomermaand augustus Theaterfestival Boulevard plaats. De productie van dit culturele en artistieke evenement, dat jaarlijks tussen de 120.000 en 130.000 bezoekers trekt, is sinds 2001 in handen van De Romeinen.

Stephan is als staflid verantwoordelijk voor de gehele productie en coördinatie van dit evenement. Hieronder vallen de opbouw en de afbouw van het evenement, het aansturen van een team van professionals en vrijwilligers, artiesten en vormgevers, het indienen van vergunningen, het opzetten van de infrastructuur, de budgetbewaking.

Femke heeft van 2010 tot 2014 de Theaterroutes ontwikkeld. Een verdiepingsprogramma aanvullend op een voorstelling, waar makers en publiek op een bijzondere manier met elkaar in contact komen.

Opdrachtgever:
Stichting Bosse Nova

Opdracht:
Als staflid de productie verzorgen van het hele festival, inclusief de locaties. Het publiekshart van het festival, De Parade, en het artistieke centrum, het Jozefkwartier, zowel functioneel als gericht op beleving inrichten.

Projectomschrijving:
Theaterfestival Boulevard is een toonaangevend zomerfestival in- en om de historische binnenstad van ‘s-Hertogenbosch. Voor jong en oud. Elf dagen in augustus barst de stad uit zijn voegen met theater, dans, muziek, performance, kleinkunst, straattheater en beeldende kunst.